Acasa
Anvelope
Jante
Servicii auto
Accesorii auto
Piese auto
Promotii
Magazinul online este inchis pentru actualizarea stocurilor sau mentenanta.
Comenzile online nu se mai pot efectua.

Va rugam sa sunati pentru comenzi la telefon: 0748 11 22 22

Termeni si conditiiInformatii legale


Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Drepturi de autor (Copyright)


Intregul continut al acestui site www.anvelopero.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC EKA TRUST SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei EKA TRUST SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

    * Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de EKA TRUST SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. EKA TRUST SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Info


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. AnvelopeRO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si Conditii"
Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.anvelopero.ro
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pana vineri intre orele 10:00-16:30Dispute si conflicte


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.anvelopero.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania EKA TRUST SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din cumpararea in magazinul virtual www.anvelopero.ro.


Eka-Trust Magazin Anvelope si Jenti
Despre noi
Cum cumpar
Contact